Golf – en spennende hobby!

Golf er en flott sport hvor du kan lære mange nye ferdigheter. Noen av de mest positive sidene er at du får være mye ute i naturen og samtidig være sosial sammen med alle andre, som deler gleden med å spille golf. Denne hobbyen passer for alle, enten du er barn, mann eller kvinne.

Hvordan begynne å spille

Golf er en unik hobby som vil gi deg nye utfordringer, og det er mange måter å teste ut om dette er noe for deg. De fleste golfbaner har en treningsbane hvor du kan leie utstyr og teste ut sporten i trygge omgivelser. Øvelse gjør mester, så sett av god tid til dette.

Det finnes også egne golfklubber hvor du kan lære golf av profesjonelle instruktører, og her vil du lære alt det grunnleggende du trenger å vite for å bli en god golfspiller. Du finner også mange gode og informative videoer på nettet hvor du kan lære riktige teknikker og få gode tips.

Interessen øker

Før var golf sett på som en sport forbehold de rike. Nå er det mulig for alle å utøve denne flotte sporten, uansett hvilket budsjett du har. Noe av det spillere setter mest pris på er å komme seg bort fra hverdagens kjas og mas, og skue utover flotte grønne plener.

Mange setter også pris på måten en konkurrerer med andre på. I de fleste andre spill er formålet med konkurransen å få flest mulig poeng. I golf er det helt motsatt. Her er det meningen å få så lav poengsum som mulig, og det er flere forskjellige måter å regne antall slag på.

Er det vanskelig å spille golf?

Som i alle andre typer sport krever golf trening og en viss innsats for at du skal bli en god spiller. Du begynner helt på bunnen med å mestre de grunnleggende ferdighetene. Det vil ikke ta lang tid før du lærer det og får oppleve hvor gøy det faktisk er å spille.